måndag, april 21, 2008

Månadens gästartist på bloggen: Tantaloran

Min väninna C/Tantaloran bidrar här nedan med recept på ett smarrigt påläggsgojs:

"Tantröra
Blanda en burk ansjovis med två löskokta ägg och en kvarts pressad citron. Mums på hård smörgås!Som ett litet tillägg måste särskilt påpekas att man kan skala äggen lite bättre och kanske låta vitan stelna lite, hälla av ansjovisspadet åtminstone till hälften och möjligen dela på ansjovisarna men blundar man och är riktigt hungrig och inte tänker på konsistensen så är det rätt gott. Toppa med nymalen svartpeppar."

Det är bl a C/Tantaloran som är med och ordnar LOPPISEN 27 april. Jag tror att vi kommer få riktigt kul.

1 kommentar:

Saltistjejen sa...

Mmmm det lät gott! jjag älskar anjovis!!! :-)
Numer kan vi till och med få tag på Kung Oscars anjoivs här i vår ena mataffär något block bort!! Slipper åka till Ikea för att inhandla detta! Jättebra!