måndag, februari 19, 2007

Oväntad reaktion

I fredags var det dags för Livias första vaccination - den härliga cocktailen mot polio och diverse andra tråkigheter, för dagen även spetsad med Hepatit B-vaccin. Man kunde vänta sig kinkighet, febergnäll och allmänt elände. Det var väl en viss baby S som var olycklig ända till tvåtiden på natten ... ? Bävande och fyllda av ovisshet mottsåg vi fredagskvällen.

Och visst reagerade Livia. Hon blev ännu gladare än vanligt. Fnittrade och fnissade sig igenom en uppspelt eftermiddag och en tydligen hysteriskt underhållande kväll, för att sedan somna som vanligt - lycklig - i sin säng ... Så kan det också gå.

5 kommentarer:

Yogamamma sa...

Herregud - den där ungen är det något speciellt med. Glad av vaccination?!
Nej skämt åsido - SKÖNT att det gick bra!!

Märta Stewart/ Min stora lilla värld sa...

Ja - men fånigt nog undrar vi ibland om det är något fel, eftersom hon är glad så till den milda glad ... Men det är förmodligen bara att inse och njuta av, så länge det nu varar: vi har en glad bebis.
:-)

Kajsa sa...

1.Hälsar på tillbaka!

2.Ja, klart ni ska vara glada så länge hon är glad. Då kan ju alla vara glada ;-) Lydia reagerade inte nämvärt åt något håll på någon av de två första vaccinationerna, så alla blir ju inte griniga.

A L V A S - P A P P A ! sa...

vilken underbart fin bild!!

Camillas lockar sa...

Vissa har "tur"!