tisdag, augusti 26, 2008

Livets sanna faktum

Såg på löpsedeln igår att min mobil kan vara en bakteriebomb. Låter ju skitläskigt! Detta sammantaget med alla andra faror som hotar den moderna människan gör ju tillvaron direkt livshotande. Vilken den ju faktiskt är. Livets enda sanna faktum är döden.

Vad som orode mig än mer fram till i går var hur jag skulle få tag i sargsprintar kortare än 20 mm (med M6-gänga, diameter 10 mm). Inte på Lundell & Zetterberg ("Beslagsspecialisten" - HA!), inte på Sandebergs Järn - där hänvisades jag till Theofil Carlsson AB. Gäckande nog så långt bort som i Hammarbyhamnen. De små rara sprintarna blinkade retfullt mot mig från Theofils hemsida och allt. Men avståndet kändes oöverstigligt. Vad gör då den moderna kvinnan? Tager sina alltför långa sprintar och går ner i källaren och rotar fram arbetsbänk och bågfil. Vips så hade jag kortare sprintar. Och Lyckokycklingen en ny säng!

2 kommentarer:

Tre stycken sa...

Snyggt! Du är så fiffig!

Anonym sa...

Klart att du inte ska åka ända till Hammarbyhamnen. Dels är det en lång och farlig resa dit, och dels är ju karln Theofil. Usch!
/M.EHR.