söndag, april 13, 2008

Uppfuckad sannolikhetslära?

Jag delar lägenhet med tre (3) personer - J, Lyckokycklingen och Virvelvinden. Dem träffar jag flera gånger om dagen på olika ställen i våningen.

Jag har uppskattningsvis genom åren köpt på mig ca 500 hårsnoddar. Jag har i skrivande stund en (1). Var är de övriga? (Med visst naturlig avräkning borde det vara uppåt 300 i alla fall.) Detta är i sanning ett riktigt mysterium.

6 kommentarer:

Anonym sa...

minst 3 ligger i nån vinterjacka som hänger långt inne i en garderob. Ytterligare 7 hittar du troligen i något blixtlåsförsett fack i handväskor du inte längre använder. Resten har troligen gått upp i atomer - hårsnoddar har nämligen en SÄRDELES förmåga att göra det.. Jag tycker på allvar att man borde forska på detta... alt sätta GPS-sändare i snoddarna så att man kunde pejla fram dem...

.... en som har samma problem....

Borsökna Östergård sa...

Ja, va fan händer?! Hittar alltid bara såna där jättesnoddar om inte har nån resår kvar och DEM vill man ju inte ha.

Saltistjejen sa...

Å ja! Mina försvinner också HELA tiden!!!! Helt oförståeligt. Och jag kan inte skylla allt på katten heller. Men var är de?????

Borsökna Östergård sa...

Och vad händer...jo, nu i kväll ramlar det ur en jätteperfekt snodd ur jackfickan. Lycka!

Yogamamma sa...

haha, det här har jag funderat på en massa, massa gånger. Jag köper många, många snoddar men var de tar vägen vet typ ingen.

Vem vann tävlingen förresten?

Anonym sa...

Jag har massor med snoddar... Kanske Nils stal dem vid vår senaste playdate...